جالب است ۰
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در گزارش هفتگی از پیگیری مسائل آب، برق و کشاورزی دشتستان در جلسه با وزرای نیرو و جهاد به صورت جداگانه خبر داد.
پیگیری مسائل آب، برق و کشاورزی دشتستان در جلسه با وزرای نیرو و جهاد/ دیدار با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح/ پیگیری مشکلات شهرک صنعتی برازجان
دکتر ابراهیم رضائی در یادداشت هفتگی خود (از ۲۶ آبان تا ۰۲ آذرماه ۱۴۰۳) نوشت: روز شنبه (۲۶ آبان) پس از انجام تعدادی ملاقات با مدیران استان به فرودگاه بوشهر رفتم. در فرودگاه پیش از پرواز جلسه مختصری با مدیر فرودگاه‌های استان پیرامون برخی درخواست‌های شرکت فرودگاه‌ها داشتم، اختلافی بین ارتش و وزارت راه در موضوع ترانزیت هوایی وجود دارد که باید در لایحه بودجه حل شود. از فرودگاه مهرآباد به مجلس رفتم و چند جلسه مجزا با تعدادی از کارشناسان در مورد دو لایحه ساماندهی ریزپرنده‌ها و اصلاح قانون بکارگیری سلاح داشتم، خیلی مفید بود و ابعاد تازه‌ای از مسئله برایم روشن شد. تا شب در دفتر بودم و به امور رسیدگی کردم. با معاونان وزرای جهاد کشاورزی و نیرو جهت ملاقات با این وزرا هماهنگی کردم. 

 صبح یکشنبه (۲۷ آبان) در کمیسیون اصل نود به همراه جمعی از نمایندگان در مورد فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس همفکری کردیم، نظر همه بر فعال شدن فراکسیون بود. در صحن مجلس نمایندگان با تقاضای بررسی یک‌فوریت لایحه اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس مخالفت کردند، این لایحه به موضوع بکارگیری افرادی که فرزند یا همسر آنها دارای تابعیت دوگانه هستند می‌پردازد، از پیشنهاد دولت و اصرار بر فوریت داشتن لایحه تعجب کردم البته روشن است که این لایحه برای یک نفر دُردانه نوشته شده است، شاید برخی افراد خود را مدیون خودشیفته‌ها بدانند اما مجلس دِینی به این افراد ندارد، بنده رای منفی به فوریت لایحه دادم چون آن را مسئله فوری یا ضروری کشور نمی‌دانم. ظهر رئیس سازمان انرژی اتمی مهمان کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بود و گزارشی از سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران ارائه داد، تاکید کردم که به حضور گروسی مشکوک هستیم و او قابل اعتماد نیست. در ادامه لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور بررسی شد. به دفتر آمدم و تا شب تعدادی ملاقات داشتم. در تماس با سفیر کشورمان در روسیه از وی برای حضور در جمع اعضای گروه دوستی پارلمانی و نیز شرکت در جلسه کمیسیون امنیت ملی دعوت کردم. در گفتگو با مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران در مورد خرید و عرضه خرما و گوجه‌فرنگی در میادین تهران و حضور تولیدکنندگان بومی استان در میادین رایزنی کردم، به او توصیه کردم که از حالا به فکر خرمای مصرفی ماه مبارک رمضان باشند تا در زمان اوج مصرف گزینه افزایش تعرفه روی میز دولت قرار نگیرد و هزینه مردم هم بالا نرود. به علت تراکم جلسات فردا ناچار شدم جلسه‌ام با معاون علمی رئیس‌جمهور را لغو و به زمان دیگری موکول کنم.
 ابتدای صبح دوشنبه (۲۸ آبان) به همراه اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به ستاد کل نیروهای مسلح رفتیم و در جلسه با سرلشکر باقری رئیس این ستاد آخرین وضعیت دفاعی کشور را بررسی کردیم، الحمدلله سطح آمادگی و روحیه نیروهای مسلح بالاست. چند نکته از جمله لزوم تقویت پدافند، واقع‌نگری در نیروهای مسلح، توجه به جنگ روانی دشمن و دقت در اعلام مواضع و... را با سردار در میان گذاشتم. به دفتر آمدم و تعدادی نامه را برای ملاقات با وزرای جهاد و نیرو آماده کردم، با مدیران جهاد، آب و برق استان هم مشورت کردم و آخرین وضعیت و نیازمندی‌ها را گرفتم، در گفتگو با مدیر پروژه سد دالکی از آخرین پیشرفت در ساخت سد و پرداخت‌های مالی به پروژه مطلع شدم. بعد از ظهر به وزارت جهاد رفتم و در جلسه با وزیر جهاد کشاورزی مهم‌ترین مسائل حوزه کشاورزی دشتستان را پیگیری کردم. اولین مسئله‌ای که با وزیر مطرح کردم عدم تعرفه‌گذاری بر صادرات محصولات کشاورزی بویژه خرما و گوجه‌فرنگی بود، توضیح دادم که این اشتباه بزرگ در سال‌های گذشته زندگی و معیشت کشاورزان ما را نابود کرده است، وزیر اطمینان داد که مراقبت خواهد کرد. موضوع بعدی اجرای طرح‌های تحول کشاورزی همچون طرح تحول نخیلات و آبیاری نوین بود، مجریان طرح و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان توضیحاتی در این مورد دادند، وزیر هم قول حمایت داد. دستوراتی هم از وزیر برای جاده بین مزارع و... گرفتیم، همچنین از آقای نوری قزلجه برای سفر به استان دعوت کردم که قرار شد برنامه‌ریزی کنند. 

 از وزارت جهاد به وزارت نیرو رفتم و در جلسه با وزیر نیرو عمده مسائل آب و برق دشتستان را بررسی کردیم. مهم‌ترین مطالبه ما سد دالکی و تامین مالی آن بود، توضیحاتی در مورد اهمیت و پیشرفت آن دادم، وزیر به دقت شنید و از مدیر مربوطه آخرین وضعیت را پرسید و دستوراتی برای حمایت از پروژه داد. موضوع بعدی احداث خط انتقال آب از سد رئیسعلی به بخش‌هایی از دشتستان بود که مورد مناقشه قرار گرفت و قرار شد که بررسی شود، وزیر از خاطرات خود در احداث آب‌شیرین‌کن بوشهر گفت و بر تامین آب از این طریق تاکید کرد، گفتم البته ترجیح ما این است که آب‌شیرین‌کن‌ها راه بیفتد تا سهم ما از خط کوثر که کیفیت مطلوبی دارد بیشتر شود. احداث ایستگاه‌های برق کلمه و سعدآباد، تامین مالی مخزن آب دالکی، توسعه شبکه برق در منطقه گیسکان و روستاهای لرده، ناخا، جمغاری و باغتاج و کمک به اصلاح شبکه از دیگر مطالبات ما از وزیر بود که در همه موارد دستوراتی داده شد. جلسه خوبی بود، وزیر به دقت موارد را پیگیری کرد و دستوراتی به معاونان و مدیران -که در جلسه حاضر بودند- داد،  در پایان جلسه به وزیر گفتم که مهم‌ترین پروژه ما سد دالکی است و اهمیت حیاتی دارد و درخواست کردم که شخصاً پیگیری کند، وزیر قول پیگیری ویژه داد و گفت با اراده‌ای که در شما دیدم حتماً نتیجه می‌گیرید. پس از جلسه با وزیر گفتگویی با معاون حقوقی او در مورد پیگیری برخی موارد داشتم، تا اواسط شب در وزارت نیرو بودم. آخر شب پیامک رسید که جلسه فردای مجلس برگزار نمی‌شود! با رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در مورد مشکلات پیش‌آمده در مسیر صدور اسناد املاک و اراضی مردم گفتگو کردم، در ماموریت خارج از کشور بود و بنا شد که پس از بازگشت در جلسه مشترکی موضوع را بررسی و پیگیری کنیم.

روز سه‌شنبه (۲۹ آبان) در دفتر به امور عقب‌افتاده رسیدگی کردم. ظهر در مجلس به همراه نمایندگان عضو گروه دوستی ایران و روسیه جلسه‌ای با سفیر کشورمان در روسیه داشتیم، سفیر آخرین وضعیت روابط و توافقات میان ایران و روسیه را تشریح کرد. در ادامه سفیر در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی پیرامون مسائل قفقاز و نقش روس‌ها و نیز تبادلات تهران و مسکو توضیحاتی داد. موضوع قفقاز مهم است اما به حاشیه رفته است، این موضوع محل بحث در کمیسیون بود، آذربایجان از غفلت‌ها سوء‌استفاده می‌کند. گفتگویی نیز با سفیر در رابطه با حضور فعال‌تر تجار و صادرکنندگان بومی در روسیه داشتم، پیشنهادهایی داد که قرار شد منتقل کنم. پس از کمیسیون و بدرقه سفیر به دفتر آمدم و با تعدادی از کارآفرینان بومی ملاقات کرده و مسائل‌شان را پیگیری کردم. در جلسه با مدیر شهرک صنعتی برازجان مهم‌ترین مشکلات شهرک را بررسی و از دستگاه‌های اجرایی از جمله راهداری و مخابرات پیگیری کردیم. 

روز چهارشنبه (۳۰ آبان) در صحن مجلس موادی از قانون شوراها اصلاح شد. پیش از ظهر جلسه مجمع نمایندگان استان با موضوع انتخاب اعضای هیات (سه نفره) عالی نظارت بر انتخابات شوراها در استان برگزار شد، بنده متقاضی عضویت در هیات نبودم اما در نهایت بنا شد که با قرعه‌کشی اعضا انتخاب شوند و از قرعه بیرون آمدم، سپس برای ترکیب هیات رئیسه و نوع مسئولیت‌ها هم قرعه‌کشی شد که بنده بر خلاف میل باطنی به عنوان رئیس هیات نظارت استان انتخاب شدم، بار سنگینی است و امیدوارم که با همکاری همکاران بتوانیم به سرمنزل برسانیم. ظهر میزبان یکی از نخبگان رسانه‌ای بودم. بعد از ظهر در جلسه هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی شرکت کردم. شب به دفتر مقام معظم رهبری رفتم و به همراه تعدادی از همکاران در جلسه‌ای پیرامون مسائل کشور شرکت کردیم.

 آخر هفته - روزهای پنج شنبه و جمعه یکم و دوم آذرماه- روی لایحه بودجه سال آینده مطالعه و بررسی کردم، اشکالات زیادی دارد که امیدوارم حداقل بخشی از آن در صحن مجلس اصلاح شود. همچنین در تماس با مدیران اجرایی برخی امورات شهرستان را پیگیری کردم.
https://dr-rezaei.com/vdcfc0dy.w6decagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما