نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در گزارش هفتگی خود پیرامون چرایی رای منفی به لایحه بودجه ۴۰۴ توضیحاتی ارائه داد.
دکتر ابراهیم رضائی در یادداشت هفتگی خود (از ۵ تا ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۳) نوشت: از بامداد شنبه (پنجم آبان) موضوع حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان را دنبال میکردم، در تماس با منابع مختلف آخرین وضعیت را اخذ کردم، الحمدلله به مدد نیروهای مسلح هوشیار و مجهز خطر جدی متوجه کشور نشده است. تا صبح بیدار بودم. روز شنبه را در دفتر و به ملاقات گذراندم از جمله با مدیرعامل جدید شرکت سیمان دشتستان جلسه داشتم و عمده مطالبات شهرستان از این مجموعه از جمله ایفای مسئولیت اجتماعی در قبال شهرستان و بویژه روستای راهدار، رسیدگی به معیشت کارکنان، استفاده حداکثری از توان نیروهای بومی و رعایت استانداردهای محیط زیست را یادآوری کردم. با تعدادی از اعضای شوراها و متعاقب آن جمعی از مديران اجرایی استان و کشور راجع به مشکلات مردم تماس داشتم.
صبح روز یکشنبه (ششم آبان) در جلسه غیرعلنی رئیس مجلس توضیحاتی در مورد حمله رژیم صهیونیستی ارائه کرد. در صحن علنی جزئیات طرح اصلاح موادی از قانون نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس بررسی شد. ظهر در دفتر چند ملاقات داشتم و سپس به کمیسیون رفتم. وزیر امور خارجه در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گزارشی از تحولات منطقه، حمله رژیم صهیونیستی و سفرهای اخیر خود داد. از وزیر درخواست کردم که پیگیر موضوع آزادی اتباع ایرانی در کشورهای همسایه باشد، توضیحاتی داد و قرار شد که دنبال کند. رئیس کمیسیون جزئیاتی از عملیات ترویستی اخیر در تفتان استان سیستان و بلوچستان داد، حقیقتاً احداث دیوار مرزی از ارکان تامین امنیت کشور است، شوخی نیست که بهترین فرزندان این مرز و بوم توسط یک مشت تروریست متحجر به شهادت برسند. بعد از کمیسیون به هیات رئیسه مجلس رفتم در جلسه دیگری با موضوعات روز کشور شرکت کردم. به دفتر آمدم و تا آخر شب به نامههای مردمی رسیدگی کردم.
روز دوشنبه (هفتم آبان) در دفتر با تعدادی از مراجعهکنندگان ملاقات کردم. عصر به همراه جمعی از کارآفرینان بومی به وزارت اقتصاد رفتم و در جلسه با وزیر اقتصاد راجع به تسهیلات تولید و همراهی بانکها گفتگو کردیم، از وزیر خواستم که به تولید و تولیدکنندگان شهرستان توجه ویژه داشته باشد، برای رفع مشکل برخی واحدهای تولیدی هم کمک خواستم. وزیر از اوضاع کشور گلایهمند بود و میگفت که کار سخت شده است. بعد از مغرب تا آخر شب با نمایندگان در مورد مسائل امنیتی کشور همفکری کردیم. با معاون درمان وزیر بهداشت در مورد بیمارستان شبانکاره گفتگو و تاکید کردم که فرایند اجرایی آن تسریع شود.
روز سهشنبه (هشتم آذر) در جلسه علنی مجلس کلیات لایحه بودجه سال آینده تصویب شد، بنده رای منفی دادم به این دلایل که اولاً بودجه تدوینشده تورمزاست و گرانی بر مردم تحمیل خواهد کرد، ثانیاً در تعارض با احکام و تکالیف برنامه هفتم همچون رشد اقتصادی است و اهداف برنامه را محقق نمیکند و این بر خلاف شعارهای خود رئیسجمهور است، ثالثاً در بودجه پیشنهادی قیمت ارز بالاتر محاسبه شده و معنایش این است که یک گرانی دولتساخته در پیش است، رابعاً ارز تخصیصی برای کالاهای اساسی یعنی سفره اکثر مردم چهار میلیارد کمتر از سال گذشته است و این میتواند خطرناک باشد. رئیس مجلس هم اشکالات بودجه را پذیرفت اما به صحن اینگونه گرا داد که رای دهند تا در کمیسیون تلفیق اصلاح شود حال آنکه تجربه نشان داده که حداکثر ده درصد لایحه در مجلس تغییر مییابد. با معاون کنسولی وزارت امور خارجه در مورد تعدادی از اتباع بازداشتی در چند کشور عربی گفتگو و تاکید کردم کمک کنند تا آزاد شوند. ظهر در جلسه با مدیر نظارت بر عمران مناطق نفتخیز وزارت نفت پروژههای مسئولیت اجتماعی نفت در دشتستان را مرور و بررسی کردیم. در جلسه فراکسیون مقاومت تعدادی از دستگاهها از جمله هلال احمر، وزارت بهداشت و... گزارشی از روند کمک به مردم مظلوم لبنان دادند. در جلسه کمیسیون امنیت ملی نیز وزیر دفاع گزارشی از حمله اخیر رژیم صهیونیستی ارائه کرد، صهیونیستها از ترس پاسخ ایران از خط و نشانهای اولیه عقبنشینی کردند و حملهای بزدلانه داشتند و دَر رفتند. پس از کمیسیون در جلسه فراکسیون مقاومت با فعالان اجتماعی و سازمانهای مردمنهاد فعال در حوزه مقاومت شرکت کردم، کارهای ارزشمندی انجام داده بودند و قرار شد که در موضوع تحریم کالاهای صهیونیستی اقداماتی انجام دهیم. شب در دفتر با تعدادی از همکاران نماینده در مورد برخی سیاستگذاریهای مجلس همفکری کردیم.
🔹 روز چهارشنبه (نهم آبان) در صحن مجلس طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان بررسی شد، در ادامه استعفای نماینده نقده و اشنویه بررسی و به رای گذاشته شد که رای آورد. تا آخر شب در دفتر ملاقات داشتم. این ملاقاتها در آخر هفته هم -روزهای پنجشنبه و جمعه- ادامه داشت همچنین جلسهای با موضوع اتباع خارجی داشتم که مفید و سازنده بود. با مديرعامل آبفا که مهمان استان بود گفتگو کردم و مسائل و مشکلات حوزه آب شرب شهرستان را برایش توضیح دادم.