جالب است ۰
نماینده مردم دشتستان در گزارش هفتگی خود از جلسه خود با مدیرعامل توانیر پیرامون پست برق شهر کلمه، سعدآباد و تکمیل شبکه برق گیسکان خبر داد.
پیگیری احداث پست برق کلمه و سعدآباد و تکمیل شبکه برق گیسکان در جلسه با مدیرعامل توانیر/ گفتگو با وزرای بهداشت و علوم در مورد بیمارستان و دانشگاه شبانکاره/ پیگیری مشکلات سد دالکی و دهرود در جلسه با معاون سازمان برنامه
دکتر ابراهیم رضائی در یادداشت هفتگی خود  (از ۲۸ مهر تا ۰۴ آبان ماه ۱۴۰۳) نوشت: روز شنبه (۲۸ مهر) پس از سفری کوتاه به روستای بشیرآباد به دفتر برازجان آمدم و تا عصر با جمعی از مراجعه‌کنندگان ملاقات کردم. شب عازم تهران شدم. با مدیران بانکی در مورد حل مشکلات تولیدکنندگان و با مدیران بنیاد مسکن و جهاد در مورد مشکلات روستائیان گفتگو کردم. 

روز یکشنبه (۲۹ مهر) در صحن مجلس طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها برای بررسی بیشتر به کمیسیون شوراها ارجاع شد همچنین کلیات طرح اصلاح قانون نظارت بر رفتار نمایندگان به تصویب رسید. در صحن مجلس با معاون وزیر امور خارجه در مورد پیگیری وضعیت تعدادی از ایرانیان بازداشتی در کشورهای همسایه گفتگو کردم و درخواست کردم که وزارت امور خارجه فعال‌تر شود. به دفتر دولت رفتم و در جلسه با وزیر علوم مسائل و مشکلات دانشگاه پيام نور شبانکاره را پیگیری کردم، از وزیر بخاطر بازگرداندن رشته‌های آن تشکر و درخواست کردم که با تخصیص رشته‌های جدید به رونق آن کمک کند، وزیر پذیرفت و دستوراتی به معاون خود و رئیس دانشگاه پیام نور داد. در جلسه بعد از ظهر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تقاضای اعمال ماده ۲۳۴ (ارجاع به قوه قضائیه) تعدادی از نمایندگان در مورد انتصاب غیرقانونی معاون امور راهبردی رئیس جمهور بررسی شد. به دفتر آمدم و با تعدادی از مراجعه‌کنندگان ملاقات کردم. با رئیس ستاد عراق در مورد مطالبات کشورمان از عراق و با رئیس سازمان برنامه و بودجه در رابطه با تامین مالی پروژه‌های دشتستان از جمله سد دالکی گفتگو کردم. 

روز دوشنبه (۳۰ مهر) به همراه اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با فرمانده کل ارتش دیدار کردیم. امیر موسوی و معاونان او گزارشی از وضعیت موجود دادند، انصافاً اشراف اطلاعاتی و آمادگی رزمی ایشان ستودنی بود، هیچ نشانه‌ای از ترس یا نگرانی در آنها نبود بلکه باصلابت منتظر دستور برای حمله به دشمن بودند. ظهر به مجلس آمدم و چند نامه را آماده کردم و پس از مشورت با مدیران استان و شهرستان، عازم شرکت توانیر شدم و در جلسه با مدیرعامل آن، مشکلات و مسائل شهرستان در حوزه برق را پیگیری کردم، درخواست اول بنده احداث پست و ایستگاه برق در کلمه (بخش بوشکان) و سعدآباد بود، همانجا او با مدیرعامل برق منطقه‌ای و بنده با فرماندار تماس گرفتیم و پس از اخذ آخرین وضعیت، مدیرعامل توانیر اطمینان داد که پست کلمه تا قبل از تابستان سال آینده احداث خواهد شد و ایستگاه سعدآباد هم در دستور قرار خواهد گرفت. موضوع بعدی برق‌رسانی به منطقه گیسکان و توسعه و تکمیل آن بود که دستوری به معاون خود داد تا ضمن بازدید، آن را پیگیری کند. به مجلس برگشتم و به برخی امور شهرستان رسیدگی کردم، سپس در جلسه با تعدادی از نمایندگان در مورد برنامه‌های آتی مجلس همفکری کردیم. شب به همراه مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان به سازمان برنامه و بودجه رفتیم و در جلسه با معاون امور زیربنایی سازمان برنامه و بودجه موضوع تامین مالی سد دالکی و نیز صدور مجوز ماده ۲۳ پروژه سد دهرود را پیگیری کردیم، توضیحاتی در مورد اهمیت و ضرورت هر دو پروژه دادیم و تاکید کردیم که لازم است که هر دو در اسرع وقت به بهره‌برداری برسد.

 اول صبح روز سه‌شنبه (اول آبان) وزیر نفت مهمان مجلس بود، توضیحاتی در مورد ناترازی انرژی داد و تاکید کرد که دولت به دنبال افزایش قیمت بنزین نیست. در صحن مجلس رئیس‌جمهور لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور را تقدیم مجلس کرد. در ادامه گزارش کمیسیون های صنایع و معادن، اجتماعی و اصل نود در مورد حادثه انفجار معدن زغال‌سنگ طبس قرائت شد، وزرای کار، بهداشت و صنعت توضیحاتی در این رابطه دادند. با وزیر بهداشت و معاون درمان وی در مورد تعیین تکلیف نهایی بیمارستان شبانکاره گفتگو کردم، قرار شد که در اولویت قرار گیرد، کارها در استان انجام شده و منتظر تایید نهایی وزارت بهداشت برای آغاز عملیات اجرایی آن هستیم. ظهر در جلسه با مدیرکل ارتباطات استان آخرین وضعیت پوشش تلفن همراه و اینترنت در دشتستان را بررسی کردیم، مشکلات روستاهایی که اخیراً بازدید کرده بودم را یادآوری کردم. سفرای کشورهای اسلامی مهمان کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بودند، رئیس مجلس هم در جلسه شرکت کرد، موضوع جلسه وضعیت لبنان و فلسطین بود، ۳۷ سفیر و کاردار شرکت کرده بودند. عصر در دفتر در جلسه با مدیرکل امور عشایر استان مسائل و مشکلات حوزه عشایر را بررسی کردیم. تا آخر شب به نامه‌های وارده رسیدگی کردم. با معاون سازمان راهداری در مورد پروژه‌های راه شهرستان گفتگو کردم و خواستار شارژ مالی پروژه‌ها شدم، قول مساعد دادند.
اول صبح روز چهارشنبه (دوم آبان) به همراه اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از فرودگاه مهرآباد عازم استان سیستان و بلوچستان شده و با استقبال استاندار و فرمانده مرزبانی کشور وارد فرودگاه زاهدان شدیم. هدف سفر نظارت میدانی و بررسی وضعیت امنیت در جنوب شرق کشور و بازدید از مرزها بود. 

در جلسه‌ای در فرودگاه، استاندار آخرین وضعیت امنیتی استان را تشریح کرد. از همانجا با بالگرد راهی شهر مرزی میرجاوه شدیم و پس از بازدید از هنگ مرزی، از کارگاه ساخت دیوار مرزی در شهر میرجاوه بازدید کردیم، در ادامه از چند نقطه مرزی بازدید کردیم. نماز ظهر را در یک برجک دیدبانی در نقطه صفر مرزی با پاکستان خواندیم. دولت پاکستان تعهدی نسبت به مرزها ندارد و این باعث شده که همه هزینه حفاظت از مرز بر دوش مرزبانی ما باشد. در بازدید از پاسگاه‌ها و برجک‌های مرزی از نزدیک افسران و سربازان وطن را دیدم که در سخت‌ترین شرایط و با کمترین امکانات جانشان را در کف دست گرفته و از مرزهای ایران حراست می‌کنند. شاید امروز پرمخاطره‌ترین مرزهای ما در همین‌جاست یعنی جایی که خطرناک‌ترین گروهک‌های تروریستی به پشتیبانی صهیونیست‌ها و برخی دول منطقه شرارت می‌کنند. فرمانده مرزبانی توضیحاتی در مورد معیشت و زندگی این حافظان امنیت داد، شرمنده‌تر شدیم. هم‌اکنون پروژه احداث دیوار مرزی در حال انجام است که کمک بالایی به ارتقای امنیت مرزها خواهد کرد البته به شرطی که تجهیزات الکترونیکی پایش مرزها هم مکمل آن باشد. علاوه بر اینها برای امنیت مرز نیازمند فعال شدن دیپلماسی بویژه در قبال کشور پاکستان و تعهد این کشور به برخورد با گروهک‌های تروریستی هستیم. در ادامه از پاسگاه‌های دیگری در شهرستان‌های راسک و سراوان بازدید کردیم. برخی بخش‌های مرز در اختیار سپاه و بسیاری از بخش‌ها در اختیار مرزبانی (فراجا) است. در بازدید از گذر مرزی مشترک ایران و پاکستان جایی را دیدم که بطور رسمی قاچاق سوخت (به نام طرح رزاق) انجام می‌شود تعداد زیادی خودرو وانت حاوی بنزین و گازوئیل به قیمت جهانی! (از لیتری ۲۷ هزار تومان) به مشتریان پاکستانی سوخت می‌فروختند، به همین شفافیت! 

نماز مغرب را در سپاه راسک خواندیم و از آنجا بصورت زمینی جهت شرکت در جلسه شورای تامین استان عازم چابهار شدیم. مباحث مختلفی در جلسه شورای تامین مطرح شد خلاصه اینکه تامین امنیت جنوب شرق کشور که مسائل مختلفی از جمله ورود اتباع بیگانه، قاچاق سلاح و مواد مخدر و سوخت، عملیات‌های تروریستی و... به آن وابسته است مستلزم عزم ملی و همکاری دولت و مجلس است. تصمیم گرفتیم که بطور جدی این موضوع را در اولویت بگذاریم و دنبال کنیم. آخر شب از چابهار عازم کنارک شدیم. با سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران در مورد همکاری با عرضه‌کنندگان بومی محصولات کشاورزی استان بوشهر گفتگو و تاکید کردم که همکاری ویژه کنند تا محصولات کشاورزی ما بصورت مستقیم و بدون دخالت دلالان به دست مصرف‌کنندگان برسد. با رئیس دانشگاه تهران درباره رفع مشکلات برخی دانشجویان تماس داشتم.

 اول صبح روز پنجشنبه (سوم آبان) با همراهی فرمانده نیروی دریایی ارتش از سواحل کنارک بازدید کردیم، علت بازدید این بود که مرزهای دریایی اصطلاحاً دچار خوردگی شده و ساحل به سمت خشکی پیشروی کرده است معنای آن این است که اگر فکری برای آن نشود سهم ما از دریا کمتر خواهد شد. در ادامه و پس از بازدید از بیمارستان نبوت ارتش عازم بندرعباس شدیم، در فرودگاه با بالگرد راهی جزایر سه‌گانه ایرانی در خلیج فارس شدیم. ابتدا به جزیره بوموسی رفتیم، پس از زیارت شهدای گمنام و اقامه نماز در مسجد جامع به قرارگاه حضرت سجاد (ع) رفتیم و در جلسه با فرمانده نیروی دریایی سپاه آخرین وضعیت امنیتی خلیج فارس را بررسی کردیم، الحمدلله به مدد رشادت‌های سپاه و ارتش قدرت برتر را در خلیج فارس داریم. گزارش‌ها خرسندکننده و امیدوارکننده بود. بعد از ظهر پس از بازدید هوایی از جزیره تنب کوچک، وارد تنب بزرگ شدیم و از این جزیره دیدن کردیم. ضمن بازدید از قرارگاه قمر بنی هاشم، فرماندهان گزارشی از وضعیت منطقه ارائه کردند. مغرب به بندرعباس برگشتیم و از نمایشگاه توانمندی‌های نیروی دریایی سپاه شامل انواع قایق‌های تندرو، موشک، پهباد، سامانه‌های پدافندی و جنگال و... بازدید کردیم، آخرین بازدید از ناو شهید سلیمانی بود. ناو شهید سلیمانی حاصل نبوغ و مجاهدت فرزندان ایران از جمله در استان بوشهر است. تماشای توانمندی‌های دفاعی ما را به وجد آورد و حس غرور گرفتیم، با اطمینان می‌گویم با این سرداران و افسران دلاور و با این تجهیزات پیشرفته هیچ دشمنی جرات درگیری با ایران در دریا را نخواهد داشت. بازدیدها تا آخر شب طول کشید.

اول صبح جمعه (چهارم آبان) از کارخانجات ارتش در منطقه یکم دریایی در بندرعباس بازدید کردیم، در حوضچه های خشک کشتی‌های بزرگ می‌سازند یا تعمیر می‌کنند. در جلسه‌ای فرمانده نیروی دریایی ارتش توضیحاتی در مورد مأموریت‌ها و فعالیت‌ها داد. اشاره‌ای هم به ماموریت تاریخی ناوشکن دنا و ناوگروه ۸۶ داد، این ماموریت بخشی مهم از تاریخ دریانوردی و تاریخ نیروی دریایی ایران است.
https://dr-rezaei.com/vdcjm8ev.uqeaxzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما