نماینده مردم دشتستان در گزارش هفتگی خود از افزایش پروازهای فرودگاه بوشهر در گفتوگو با رئیس سازمان هواپیمایی و پیگیری پروژه سد دالکی و بزرگراه دالکی-کنارتخته در جلسه با فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء خبر داد.
دکتر ابراهیم رضائی در یادداشت هفتگی خود (از ۸ تا ۱۴ دی ۱۴۰۳) نوشت: اول صبح شنبه (هشتم دی) به قرارگاه حضرت خاتمالانبیا سپاه رفتم و در جمع کارکنان و فرماندهان آن پیرامون تحولات منطقه صحبت کردم و به سئوالات پاسخ دادم، از قبل به دوستان دعوتکننده گفته بودم که فرصتی هم برای ملاقات با فرمانده قرارگاه فراهم کنند لذا بعد از برنامه جلسهای با فرمانده قرارگاه داشتم و با او در مورد دو پروژه دشتستانی قرارگاه یعنی سد دالکی و بزرگراه دالکی کنارتخته گفتگو کردم، توضیح دادم که این دو پروژه اهمیت زیادی برای آینده و اقتصاد دشتستان دارند و عدم انجام هر کدام چه چالشهایی به دنبال دارد، گزارشی هم از اقدامات انجامشده در این باره در بخشهای مختلف از وزارت نیرو و راه و اقتصاد گرفته تا سازمان برنامه و ریاستجمهوری و... دادم، درخواست اصلی حقیر این بود که حتی اگر دولت بودجه لازم را نداد قرارگاه کار را تمام کند. فرمانده قرارگاه استقبال کردند و قول دادند که کار را با قدرت به پیش ببرند. به دفتر آمدم و بعد از ظهر تعدادی ملاقات داشتم. عصر به سازمان هواپیمایی کشوری رفتم و در جلسه با رئیس این سازمان در مورد دو موضوع مطالبه و گفتگو کردم؛ اول افزایش تعداد پروازهای فرودگاه بوشهر به تهران و برقراری پرواز به سایر شهرهای مهم داخلی، دوم افزایش پروازهای خارجی و ایجاد خط پروازی بین بوشهر و کشورهای همسایه و حاشیه خلیج فارس همچون پرواز به دوحه، نجف، مسقط، ابوظبی و کویت. استقبال کردند و برای هر دو مورد دستوراتی داده شد. مجدداً به دفتر برگشتم و به نامههای وارده رسیدگی کردم. با معاونان وزیر بهداشت در مورد مشکلات درمانی دشتستان گفتگو کردم و گفتم که وضعیت نگرانکننده است و فکری کنید.
روز یکشنبه (نهم دی) در دفتر به امورات شهرستان رسیدگی کردم. بعد از ظهر به وزارت نفت رفتم، جلسه مفصلی با معاون وزیر نفت پیرامون ایفای مسئولیت اجتماعی این وزارتخانه در دشتستان داشتم، پیشنهاد کردم که نفت متولی برخی پروژههای عامالمنفعه دشتستان شود، در مورد برخی پروژههای خُرد توافق خوبی کردیم اما در مورد پروژههای بزرگ قرار شد که جلسهای با وزیر داشته باشیم. شب جلسه مفصلی با مدیران حوزه اقتصادی وزارت دفاع با موضوع سرمایهگذاری در عرصه نیروگاه خورشیدی و نیز ایفای مسئولیت اجتماعی سیمان دشتستان داشتم، توافقات اولیه حاصل شد. به دفتر برگشتم، در گفتگو با معاون وزیر جهاد در مورد مطالبات توزیعکنندگان بذر گندم و در گفتگو با معاون وزیر کار در مورد قطع یارانه برخی اقشار پیگیری کردم.
صبح دوشنبه (دهم دی) را در دفتر گذراندم، قبل از ظهر به بانک ملت رفتم و در گفتگو با مديرعامل بانک خواستار موافقت با اعمال ماده ۵۶ برای اخذ تسهیلات به منظور تکمیل سد دالکی و نیز اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی شهرستان به منظور احداث نیروگاه تجدیدپذیر شدم، درخواست دیگر کمک به بیمارستان شهید گنجی برازجان از محل مسئولیت اجتماعی بانک بود، قولهای خوبی داده شد. به مجلس برگشتم و جلسه کوتاهی با مدیرعامل شرکت ملی گاز در مورد گازرسانی به روستای جمیله داشتم، قبلاً از وزیر سابق نفت دستور خوبی گرفتیم اما در آستانه اجرایی شدن متوقف و به دولت بعد موکول شد، حالا وزیر جدید هم دستوری داده اما کار متوقف است، قرار شد که مجدداً بررسی شود. بعد از ظهر هم به همراه تعدادی از کارآفرینان بومی به بانک صادرات رفتیم و جلسه مشابهی در آنجا پیرامون ارائه تسهیلات به تولید و سرمایهگذاری، رفع مشکلات تولیدکنندگان، اعمال ماده ۵۶ جهت تکمیل سد دالکی، حمایت از احداث نیروگاه خورشیدی و کمک به بیمارستان شهید گنجی داشتیم، جلسه مفصلی بود و مديرعامل بانک دستوراتی صادر کرد. جلسه دیگری هم در آنجا با سایر مدیران بانک داشتم. به مجلس آمدم و ملاقات داشتم.
🔹روز سهشنبه (۱۱ دی) در صحن مجلس طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران بررسی شد. ظهر جلسهای با دستیار رئیس مجلس در امور بینالملل پیرامون تحولات سیاست خارجی داشتم. در جلسه بعد از ظهر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی سئوال دو تن از همکاران از وزیر اطلاعات مطرح شد همچنین لایحه بکارگیری سلاح توسط مامورین بررسی شد. عصر در جلسه فراکسیون مقاومت شرکت کردم، دوستانی از کنفرانس افق نو مهمان فراکسیون بودند و توضیحاتی در مورد کارهای انجامشده دادند. تا شب در دفتر به امور شهرستان رسیدگی کردم. با مدیران سازمان بنادر، هلال احمر، بنیاد علوی، هلدینگ خلیج فارس و سازمان راهداری راجع به مسائل مردم و شهرستان تماس داشتم.
🔹روز چهارشنبه (۱۲ دی) در صحن مجلس طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران بررسی شد. ظهر میزبان یکی از نخبگان استان در مرکز بودم، گفتگوی مفصلی راجع به مسائل کشور داشتیم. شب به صداوسیما رفتم، مهمان برنامه تهران۲۰ پیرامون سالگرد شهادت سردار دلها بودم.
اول صبح پنجشنبه (۱۳ دی) از طریق فرودگاه مهرآباد راهی اهواز شدم، از فرودگاه اهواز عازم آبادان و سپس اروند شدم. اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی شب قبل به آبادان آمده بودند و بنده قدری با تاخیر رسیدم و برنامههای صبح که بازدید دریایی بود را از دست دادم. برنامههای بعد از ظهر بازدید از گروه صنایع دریایی شهید موسوی که ماموریت ساخت و تعمیر کشتی و شناور را بر عهده دارد، بازدید از شرکت تاسیسات دریایی، بندر خرمشهر، پایانه دریایی و پروژه راهآهن شلمچه بصره و پایانه مرزی شلمچه بود، نماز مغرب و عشا را در یادمان شهدای شلمچه خواندیم، نایبالزیاره شما بودم. آخرین برنامه پنجشنبه جلسه جمعبندی در فرمانداری آبادان بود، علت اصلی این سفر مسئله لایروبی دهانه اروندرود بود با این توضیح که عدم لایروبی آن مشکلات زیادی برای اقتصاد و محیط زیست خوزستان و شهرستانهای آبادان و خرمشهر به وجود آورده اما لایروبی آن نیز طبق قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر مستلزم همکاری توامان ایران و عراق است و این کاری در حوزه سیاست خارجی است، دولت عراق انگیزه چندانی ندارد و وزارت امور خارجه خودمان هم اهتمام جدی ندارد، با وزیر امور خارجه در این باره تماس گرفته شد و مقرر شد که بزودی در دستور کار این وزارتخانه قرار گیرد.
صبح جمعه (۱۴ دی) با هلیکوپتر عازم دزفول و پایگاه شکاری وحدتی شدیم، ابتدا در جلسه با فرماندهان پایگاه و ارتش آخرین وضعیت امنیت در جنوب غربی کشور و نیز وضعیت نیروی هوایی بررسی شد، نیروی هوایی نیازمند توجه بیشتری است. سپس از پایگاه بازدید کردیم، در کارگاه تست موتور هواپیما شاهد کار سخت و طاقتفرسای کارکنان فداکار و جان برکف نیروی هوایی در تعمیر موتور هواپیما بودم. از دزفول به اهواز رفتیم و در جلسه مشترک با شورای تامین استان خوزستان، آخرین وضعیت امنیتی این استان و چالشهای اصلی آن بررسی شد. شب به تهران برگشتیم، به لطف تاخیر پروازی! بامداد شنبه به تهران رسیدیم.